网站导航     在线客服  
学生选择在小站备考:30天 426233名,今日申请5473人    备考咨询 >>

雅思口语Part2话题参考答案:童年趣回忆(a happy childhood memory)

2017年08月04日15:00 来源:小站整理
参与(5) 阅读(5271)

雅思备考资料免费领取

免费领取
摘要:与雅思口语的新题旧恨,请在小站处一笔斩断。​本文雅思口语Part2话题参考答案:童年趣回忆(a happy childhood memory)。广大烤鸭,速速开练吧。

为大家带来雅思口语题库Part2话题参考范文之:童年趣回忆(a happy childhood memory),由小站雅思频道为你带来全新范文答案,希望对广大烤鸭的口语备考添一点成功的筹码,8月奋战口语7分正在当下!结合范文提供的思路,收集相关的话题词汇,整理自己的答题思路,才是在考场中高分表现的最好保障!Describe a happy childhood memory。

点这里>>>>>史上最全雅思口语话题题库part2高分范文汇总(统统抱走)

雅思口语Part2话题参考答案:童年趣回忆(a happy childhood memory)图1

返回查看:口语话题之童年趣事更多版本范文


You should say:

when and where the incident you remember happened

who you were with

what happened exactly

and explain why it is a happy memory.

雅思口语part2范文

I grew up very far from most of my family so I only saw them once a year. Every summer I would go to stay with them, while my parents continued working. Although I missed my parents, I used to really enjoy spending time with my grandparents, cousins, aunts and uncles. I spent all summer there, nearly two whole months, so from time to time my cousins and I would get bored. We would ask my grandparents if they had any ideas for interesting things we could do. Sometimes they suggested going for a bike ride, sometimes into town to do some shopping. At other times, they showed us a new game to play. Then we were happy again.

One day - it must be about 12 years ago (doesn't time fly!) - all of us got really, really bored and we kept complaining to my grandparents. They were tearing their hair out, trying to think up ideas of where we could go and what we could do. Suddenly, my granddad came up with the idea of going to a new water park that had opened that summer. I hadn't heard about it but my cousins had, and they told me all about it. It was a park with vast numbers of different pools, some inside, some outside. There were water slides as well. And, on top of there was not one, but two playgrounds with swings, a merry-go-round, see-saws. We were so excited.

We set off and on the way we were all singing songs and laughing. We couldn't wait to get there. When we arrived, my cousins and I ran into the park and changed into our swimming costumes. Then we went looking for the most exciting-looking pool, and we found it, one with brightly coloured tiles and slides, we jumped straight in. We played all day in the park and had a lovely lunch, sat on some benches in the sunshine.

My granddad loved a pool that was filled with spa water. It was dark brown and stank of rotten eggs. I didn't want to go in but he eventually convinced me. I'm pleased he did because the water was really warm. I'd never swam in water that warm. I didn't want to get out, despite the terrible smell.

I consider it such a happy memory because we enjoyed ourselves so much and I remember so vividly how I felt that day. But there's more to it than just that. When I look back now, I understand how caring my grandparents were and how much they wanted us all to be happy. They would have done anything to help us have a good time. I appreciate that more now that I'm older and have children of my own. I hope we thanked them; I can't remember. But, anyway, they were content, I'm sure, to just watch us have an amazing time, playing and laughing in the water. So, as you can see, it was a wonderful day and is one of my favourite childhood memories.

现在不学习,考试徒悲伤,更多雅思口语话题范文,请关注小站雅思频道。蹲点雅思口语话题题库,让你成功突袭,和雅思从此说分手!加油。

小站雅思
雅思官方Q群 群号:664063828
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有5人表态,100%的人喜欢

相关文章

2017年5-8月雅思口语话题题库稳定版 实时更新配范文 2017雅思考试机经与真题 2018年1-4月雅思口语题库part2话题范文汇总(输出... 2018年5-8月雅思口语题库 2017年1-4月雅思口语变题季完整话题题库 【口语完整题库】2018年1-4月雅思口语话题及参考范文p... 2017年9-12月雅思口语完整话题题库 【口语范文汇总】2018年1-4月雅思口语题库话题完整版配...
雅思关键词