网站导航     在线客服  
学生选择在小站备考:30天 442251名,今日申请4933人    备考咨询 >>

雅思口语题库Part2话题高分范文之:小众旅行处(interesting place that not many tourists get there)

2017年12月12日18:30 来源:小站整理
参与(4) 阅读(3331)

雅思备考资料免费领取

免费领取
摘要:为烤鸭带来雅思口语题库话题:小众旅行处(interesting place that not many tourists get there),范文有关印度喜马拉雅山的盐湖,用词地道,逻辑连贯,适用于各类考生。文末附高分口语语料,口语复习强势助攻口语提分,考试在即,速速修炼,召唤7分神龙,从此分手雅思。

为大家带来雅思口语part2事件类话题范文:小众旅行处(interesting place that not many tourists get there),范文由高分考生原创,主题是:印度喜马拉雅山的盐湖,这个湖在地球上是一个奇迹。通常,所有的喜马拉雅湖都是淡水湖。这是一个例外。由于盐的高含量,没有动物来这里喝酒,它是露营的理想场所。在夏季,游客们从世界各地来到这里露营。在雅思考试中,雅思口语回答,是需要一些核心的词汇、正确句型、以及良好的表达心态。这样我们才能言之有物,有话可说。友情提示,范文仅作参考,口语提分关键还是多积累,勤加练习。话不多说,范文自取:

点这里>>>>>史上最全雅思口语话题题库part2高分范文汇总(统统抱走)

雅思口语题库Part2话题高分范文之:小众旅行处(interesting place that not many tourists get there)图1

返回查看:part2话题范文汇总之小众旅行处(rare travelling)

You should say:

Where it is located

Why it is interesting

What you can do there

Why do few people go there

1.适用人群:全适用

2.主题:印度喜马拉雅山的盐湖

3.故事线:这个湖在地球上是一个奇迹。通常,所有的喜马拉雅湖都是淡水湖。这是一个例外。由于盐的高含量,没有动物来这里喝酒,它是露营的理想场所。在夏季,游客们从世界各地来到这里露营。

India is a diverse country both culturally and geographically. Consequently, it is extremely difficult to visit all tourist attractions and many interesting and exciting places remain unknown to the people. One such place is the Salt Lake in the Himalayas.

The lake is surrounded by high peaks of the young Himalayas and the surrounding area is uninhabited. As a result, it is extremely difficult to reach its shores. Moreover, the surrounding area is heavily forested and there is no motorable road. The only way to reach there is by tracking for 2 days from the nearest town. The dangers posed by the wild animals make this journey even more difficult.

The lake is a wonder on earth. Usually, all Himalayan lakes are freshwater lakes. This is an exception. Due to its high level of salt, no animal comes here for drinking and it is a perfect place for camping. During summers selected tourists visit from various parts of the world to camp here. Moreover, one can see dense forests around the lake along with lofty Himalayan peaks.

4.高分口语语料

地道用词:

uninhabited

freshwater lakes

reach its shores

Moreover, the surrounding area is heavily forested and there is no motorable road.

高分句型: Consequently, it is extremely difficult to visit all tourist attractions and many interesting and exciting places remain unknown to the people.

The lake is surrounded by high peaks of the young Himalayas and the surrounding area is uninhabited.

As a result, it is extremely difficult to reach its shores. Moreover, the surrounding area is heavily forested and there is no motorable road.

现在不学习,考试徒悲伤,更多雅思口语话题范文,请关注小站雅思频道。蹲点雅思口语话题题库,让你成功突袭,和雅思从此说分手!加油。

小站雅思
雅思官方Q群 群号:664063828
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
赢,就趁现在!小站赢+雅思/托福1对1 终极提分课程
为你升级而来~ 春季抄底,错过不再!【点击咨询】

看完这篇文章有何感觉?已经有4人表态,75%的人喜欢

相关文章

2018年1-4月雅思口语题库part2话题范文汇总(输出... 2018年雅思真题解析汇总 2018年5-8月雅思口语题库 2017年1-4月雅思口语变题季完整话题题库 【口语完整题库】2018年1-4月雅思口语话题及参考范文p... 2017年9-12月雅思口语完整话题题库 【口语范文汇总】2018年1-4月雅思口语题库话题完整版配... 2017年9-12月雅思口语part2话题全新范文汇总 全...
雅思关键词