网站导航     在线客服  
学生选择在小站备考:30天 412333名,今日申请8人    备考咨询 >>

雅思口语库Part2话题参考范文之:a situation you received some useful advice(收获好的建议)

2017年12月13日13:51 来源:小站整理
参与(1) 阅读(4599)

雅思备考资料免费领取

免费领取
摘要:为烤鸭带来雅思口语题库话题:Describe a situation you received some useful advice(收获好的建议),主题为好友的创业顾问建议,范文用词地道,逻辑连贯,适用于各类考生。文末附高分口语语料,助攻口语提分,速速修炼,召唤7分神龙,从此分手雅思。

为大家带来雅思口语part2事件类话题范文:收获好的建议(Describe a situation you received some useful advice)。范文由高分考生原创,内容有关当我上大学的时候,我决定在学校所在的街道上开一家咖啡店。我的童年朋友,Jonny是我的顾问。我总是从他那里寻求建议,因为他非凡的智力水平和判断情况的能力。雅思考试中,雅思口语回答,是需要一些核心的词汇、正确句型、以及良好的表达心态。这样我们才能言之有物,有话可说。友情提示,范文仅作参考,口语提分关键还是多积累,勤加练习。话不多说,范文自取:

Describe a situation you received some useful advice

You should say:

Who gave you this advice

What kind of advice he/she gave you

Why he/she gave you this advice

And explain how did the advice help you

点这里>>>>>史上最全雅思口语话题题库part2高分范文汇总(统统抱走)

雅思口语库Part2话题参考范文之:a situation you received some useful advice(收获好的建议)图1

返回查看:part2话题范文汇总之教授亲朋(teaching)

1.适用人群:全适用

2.主题:创业顾问建议

3.故事线:当我上大学的时候,我决定在学校所在的街道上开一家咖啡店。我的童年朋友,Jonny是我的顾问。我总是从他那里寻求建议,因为他非凡的智力水平和判断情况的能力。

When I was in my college, I decided to start a coffee shop at the street where the college was located. My childhood friend, Jonny was my advisor. I always seek advice from him for his extraordinary intellectual level and ability to judge the situations.

When I described the intention to open up a small business, like a coffee shop, at the college street, Jonny suggested me not to open the shop. Besides, he advised me to keep patience and continue the study. Hearing the suggestion, I was astonished and thought that he might be jealous of my potential earning and success. So, I wanted to avoid him and his advice. He also said that my partner was not a trustworthy man. Moreover, the partner I selected was not insincere and I might not be able to continue the partnership for a long, he commented. Jonny asked me to think about the issue again and again, and then to decide either I will continue or not.

The advice was extremely useful to me for several reasons. I followed the advice and did not open the business. Jonny told me that there is a skyrocketed competition among the existing coffee shops, and actually, there are a substantial number of small coffee shops in the college street. So, if I opened a new one, I would have to struggle a lot to survive in the business. Moreover, I was wrong in partner selection. Three months later, the man I teamed up with chose another partner, a friend of mine, and opened a new coffee shop at the same place where I intended to run my business. But unfortunately, they failed to attract new customers and keep pace with the immense competition.

There were some other internal business issues between them, told my friend, like lack of transparency and trust. The advice was beneficial for me as if I started the business with that man, I had to suffer a huge amount of financial loss.

4.高分口语语料

地道用词:open up a small business

continue the study

a skyrocketed competition

team up with

keep pace with

So, if I opened a new one, I would have to struggle a lot to survive in the business.

高分句型: I always seek advice from him for his extraordinary intellectual level and ability to judge the situations.

Jonny asked me to think about the issue again and again, and then to decide either I will continue or not.

Hearing the suggestion, I was astonished and thought that he might be jealous of my potential earning and success.

There were some other internal business issues between them, told my friend, like lack of transparency and trust.

现在不学习,考试徒悲伤,更多雅思口语话题范文,请关注小站雅思频道。蹲点雅思口语话题题库,让你成功突袭,和雅思从此说分手!加油。

小站雅思
雅思官方Q群 群号:664063828
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有1人表态,100%的人喜欢

相关文章

2017年5-8月雅思口语话题题库稳定版 实时更新配范文 2017雅思考试机经与真题 2018年1-4月雅思口语题库part2话题范文汇总(输出... 2018年雅思真题解析汇总 2018年5-8月雅思口语题库 2017年1-4月雅思口语变题季完整话题题库 【口语完整题库】2018年1-4月雅思口语话题及参考范文p... 2017年9-12月雅思口语完整话题题库
雅思关键词