网站导航     在线客服  
学生选择在小站备考:30天 430512名,今日申请6942人    备考咨询 >>

2018年5月雅思口语Part 2新题预测:爱冒险的人

2018年04月08日10:27 来源:小站整理
参与(2) 阅读(4709)

雅思备考资料免费领取

免费领取
摘要:5月雅思口语换题季又来啦,来一波雅思口语新题预测刺激一下各位考鸭的小心心。送上雅思口语Part 2新题预测之:爱冒险的人(Describe an adventurous person who you know)。附参考范文,内容有关:爱冒险的弟弟环游世界的经历。

又到了紧张的2018年5月雅思口语变题季,各位考鸭们,你们准备好了吗?小站雅思君特奉上一份口语新题预测为各位壮士送行。本文雅思口语新题预测话题:爱冒险的人(Describe an adventurous person who you know),附有口语参考范文,内容有关:我的弟弟在他毕业前意识到自己的旅行天赋。当每个人都在找工作时,他决定去旅行。通过自由职业赚了一些钱旅行。

2018年5月雅思口语Part 2新题预测:爱冒险的人图1

爱冒险的人 Describe an adventurous person who you know.

You should say:

who the person is

how you know this person

what this person does that is adventurous

and explain why you think this person likes to take risks.

雅思口语Part 2范文:爱冒险的人

主题:我热爱旅行的弟弟

口语part范文内容:我的弟弟在他本科毕业的最后一年,他意识到自己的旅行天赋。当每个人都在找工作时,他决定去旅行。通过自由职业赚了一些钱,他开始旅行。

I think the most adventurous person I have ever known has to be my brother. It was in the last year of his Bachelors that he realized his flair for travelling. When everyone was looking for jobs, he decided to travel. Earning some money through freelancing he started travelling. It was in those travels that he picked up day jobs, to let him survive and let the journey going.

It was after one long year that I met him and the stories that he told were amazing. He went hitch hiking from Dehradun to Kanyakumari, taking with him an initial amount of only 1000 rupees. So, there were times when he took lifts, did jobs to let him earn some money and mixed with local people. In the entire journey he was able to learn the basic language for almost 5 languages and can now very well interact with us using those language. He made friends and there are people he goes to meet even now.

When I asked if he did any adventurous sports, he replied saying he did lived an adventurous life. And this was something that did strike me.

Knowing absolutely nothing about what can happen the next moment and then having the faith that everything will work out fine is something that he has learnt from this trip. Although he has taken up a job, but the adventure in him is still alive, the reason why he takes trips every six months.

更多2018年5月雅思口语新题预测,请关注小站雅思频道哦。5月雅思口语变题季,让我们在新赛道冲刺雅思高分,加油。

小站雅思
雅思官方Q群 群号:664063828
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
赢,就趁现在!小站赢+雅思/托福1对1 终极提分课程
为你升级而来~ 春季抄底,错过不再!【点击咨询】

看完这篇文章有何感觉?已经有2人表态,100%的人喜欢

相关文章

2018年1-4月雅思口语题库part2话题范文汇总(输出... 2018年雅思真题解析汇总 2018年5-8月雅思口语题库 2017年1-4月雅思口语变题季完整话题题库 【口语完整题库】2018年1-4月雅思口语话题及参考范文p... 2017年9-12月雅思口语完整话题题库 【口语范文汇总】2018年1-4月雅思口语题库话题完整版配... 2017年9-12月雅思口语part2话题全新范文汇总 全...
雅思关键词