网站导航   4000-006-150  
小站教育
2024年1-4月雅思口语题库
学生选择在小站备考:30天 523142名,今日申请725人    备考咨询 >>

2017年9-12月雅思口语题库P2话题答案:a piece of furniture at home

2017年09月13日17:32 来源:小站教育作者:小站雅思编辑
参与(6) 阅读(27517)
摘要:为烤鸭带来9-12月雅思口语题库最新话题的第一手范文,与口语的新题旧恨,请在小站处一笔斩断。本文话题:a historical figure that you are interested in。为大家讲述一篇朋友送的椅子的故事。

新题何足惧,旧恨何其多,手握真题集,屠鸭亦可期。一转眼,雅思口语进入了9-12月的新一轮话题季,小站雅思频道第一时间为大家整理出范文答案,赶紧丧心病狂地开练吧,一切皆有可能,冲7就在此刻了。话题:Describe a piece of furniture in your home (新题)。范文仅供思路参考,切记。

传送门>>>>>>2017年9-12月雅思口语Part2题库范文及答案,好货不等人,速速围观。

2017年9-12月雅思口语题库P2话题答案:a piece of furniture at home图1

You should say:

What is it

What is the material

Who choose the furniture

How do you like this furniture

参考范文:我最喜欢的椅子(9分级别)

I'm going to talk about my favourite chair. It's a big, leather armchair that sits in my living room at home, just under my living room window.

I didn't actually buy the armchair. One of my friends was moving house and was going to buy some new furniture. I had always liked his leather armchair, so he said I could have it if I managed to move it. The chair wouldn't fit in my car, and it was tricky to get it out of my friend's apartment. I had to hire a small van to take the armchair home.

Obviously I use the armchair for sitting! It's my favourite place in the house to relax, read a book, watch TV or even do some work; the chair's arms are quite wide and flat, so my laptop fits nicely on either of them. Last night I fell asleep in my armchair while I was watching a film.

The main reasons why I like this piece of furniture are that it's comfortable and it's in the perfect position in my living room. The only drawback might be that I enjoy sitting in the armchair too much, and sometimes I think it makes me lazy!

附part3相关问题

• Who is more suitable for choosing furniture? Man or woman?

• When is the best time to buy furniture?

• What are the differences of materials of today’s furniture and furniture in the past?

• In your country, where do people buy the furniture for their homes?

• What factors do people need to consider when buying furniture for the home?

• Why do some people like to buy expensive furniture?

• Do you think the style is important?

• What' s the difference between furniture in the office and furniture at home?

本文标题:2017年9-12月雅思口语题库P2话题答案:a piece of furniture at home

本文链接:https://ielts.zhan.com/kouyu61981.html

特别申明:本文来自于小站教育【雅思口语】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
看完仍有疑问?想要更详细的答案?
备考问题一键咨询提分方案
获取专业解答

相关文章

雅思口语热门场景模拟——Describe a popula... 【口语话题】雅思口语Topic--城市与城市生活 【雅思口语地道表达】盘点搞笑中式英语 盘点英语毒舌斗嘴专用18大金句 【雅思口语话题精选】让你脑洞大开的“restaurant” 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的动物 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的课程 雅思口语话题精讲p2 一个重要的传统活动

专题推荐

小站教育雅思官方群

群号:664063828

「扫二维码 加入群聊」
加入
雅思关键词

小站教育为您提供以下城市的托福培训、雅思培训服务,城市有:北京、上海、广州、深圳、郑州、长沙、成都、福州、西安、武汉、重庆、杭州、济南、沈阳、宁波、无锡、厦门、合肥、天津、苏州、南京、青岛、昆明、石家庄、大连、温州、南昌、台州、南宁、东莞、常州、珠海、佛山、太原、潍坊、邯郸、长春、邢台、徐州、保定、廊坊、东营、余姚、慈溪、舟山、南通、海口、余杭、萧山、富阳、临安、江干、拱墅

版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2025 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23 举报电话:4000-006-150
沪公网安备 31010602002658号
增值电信业务经营许可证:沪B2-20180682
An internal server error occurred.