网站导航     在线客服  
学生选择在小站备考:30天 432482名,今日申请984人    备考咨询 >>

口语题库话题:休闲娱乐场所(Describe a leisure facility you would like to have)

2017年12月12日17:11 来源:小站整理
参与(4) 阅读(3798)

雅思备考资料免费领取

免费领取
摘要:为烤鸭带来雅思口语题库话题:休闲娱乐场所(Describe a leisure facility you would like to have),范文用词地道,逻辑连贯,适用于各类考生。文末附高分口语语料,口语复习强势助攻口语提分,考试在即,速速修炼,召唤7分神龙,从此分手雅思。

为大家带来雅思口语part2事件类话题范文:休闲娱乐场所(Describe a leisure facility you would like to have),范文由高分考生原创,主题是:一个多用途的体育场,它被用于各种目的,既可以举办体育比赛,容纳大量的当地和国际文化活动,也可以供平民进行健身活动。在雅思考试中,雅思口语回答,是需要一些核心的词汇、正确句型、以及良好的表达心态。这样我们才能言之有物,有话可说。友情提示,范文仅作参考,口语提分关键还是多积累,勤加练习。话不多说,范文自取:

点这里>>>>>史上最全雅思口语话题题库part2高分范文汇总(统统抱走)

口语题库话题:休闲娱乐场所(Describe a leisure facility you would like to have)图1

返回查看:part2话题范文汇总之休闲放松之地(leisure)

You should say:

Where is it?

Who uses it?

Why people go there?

1.适用人群:全适用

2.主题:多用途的体育场

3.故事线:一个多用途的体育场,它被用于各种目的,既可以举办体育比赛,容纳大量的当地和国际文化活动,也可以供平民进行健身活动。

I want to have a very special sports stadium in my hometown. This can be the largest stadium in the city. The surrounding area takes a festive look. The entire city becomes illuminated. The stadium comes with special features and the lighting system is adorable indeed.

It is a multipurpose stadium. And so, it is used for various purposes other than holding only sports competitions. The stadium can hold a good number of local and international cultural events. And the spectators enjoy the events live inside the stadium. Besides, the stadium is a gathering place for the commoners. When any event is organised, they come with groups. The group members contain their relatives, friends and family members. It becomes a happy event for them to be here with the group and enjoy themselves. Besides, the events held here are exciting and enjoyable. It brings a sense of relief among the local people. By the same time, based on the stadium, economic activities also get a boost. It brings some luck for the local people as well. But most of the people come here to enjoy the cultural shows and sporting events that are held annually or on the occasional basis.

This is an important place for the city dwellers for many reasons. Firstly, this is the common ground for entertainment for the local people. They have to remain busy round the week or month. In fact, it is almost impossible for them to be relived without any external source of entertainment. The stadium plays the role of the external source of entertainment. Besides, this is a beauty for the nation and the city of Kathmandu. The place holds many national and international event and people of all strata join here. The entire locality becomes a festival ground which brings a sense of joy and happiness among everyone. So, this place bears a great significance.

4.高分口语语料

地道用词:

a sense of relief

get a boost

The entire city becomes illuminated.

By the same time, based on the stadium, economic activities also get a boost.

高分句型:

Besides, the stadium is a gathering place for the commoners. When any event is organised, they come with groups. The group members contain their relatives, friends and family members. It becomes a happy event for them to be here with the group and enjoy themselves.

The entire locality becomes a festival ground which brings a sense of joy and happiness among everyone.

现在不学习,考试徒悲伤,更多雅思口语话题范文,请关注小站雅思频道。蹲点雅思口语话题题库,让你成功突袭,和雅思从此说分手!加油。

小站雅思
雅思官方Q群 群号:664063828
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
赢,就趁现在!小站赢+雅思/托福1对1 终极提分课程
为你升级而来~ 春季抄底,错过不再!【点击咨询】

看完这篇文章有何感觉?已经有4人表态,75%的人喜欢

相关文章

2018年1-4月雅思口语题库part2话题范文汇总(输出... 2018年雅思真题解析汇总 2018年5-8月雅思口语题库 2017年1-4月雅思口语变题季完整话题题库 【口语完整题库】2018年1-4月雅思口语话题及参考范文p... 2017年9-12月雅思口语完整话题题库 【口语范文汇总】2018年1-4月雅思口语题库话题完整版配... 2017年9-12月雅思口语part2话题全新范文汇总 全...
雅思关键词