网站导航   4000-006-150  
小站教育
2024年1-4月雅思口语题库
学生选择在小站备考:30天 523139名,今日申请722人    备考咨询 >>

2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a toy.

2016年06月07日15:46 来源:小站教育作者:小站雅思编辑
参与(12) 阅读(28439)
摘要:小站雅思君今天跟大家分享5月雅思口语变题季part2新题Describe a toy that you received when you were a child.(描述儿时收到的玩具)思路及范文,欢迎同学们参考!

今天小站雅思君给大家带来的是5-8月雅思口语变题季p2部分关于“儿时玩具”的解析和范文小编觉得,这是到实诚的题目,就是描述一个玩具嘛,玩具也没有背后的意义,描述的时候挑任何一个玩具,告诉你的考官,你怎么玩的就好啦!

2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a toy.图1

相关推荐雅思考官口语P2经典话题9分范文40篇汇总(大杀四方)

Topic:

Describe a toy that you received when you were a child.

what the toy was

who gave it to you

how you used this

and explain how you felt when you got this toy

思路解析:

儿时收到的礼物:例如一组积木。

描述这件礼物:外公为了祝贺我上小学,给我买了一组五颜六色的积木。收到礼物是我的心情是狂喜的(so ecstatic),我用积木造房子、造城堡等等,玩得不亦乐乎。

礼物为什么特别:

1) 因为是外公送的礼物,每当看见这件礼物就会想起和外公度过的快乐时光。

2) 因为小时候父母上班,是这件礼物陪伴我度过了孤独的童年。

3) 对智力的开发(development of my intelligence)起到了重要作用。

Sample answer:

As a girl growing up in a working-class family, I did not have as many toys as other girls back to my childhood, but now I still maintain(保留) a set of building-block, for it is my favorite that is so special to me.

I think I got it in the year I went to primary school. At that time, all my families felt so happy for me, especially my grandpa who always regarded me as the apple in his eyes. To congratulate me, he bought me a set of building block which was made up of like 100 pieces which were in different colors, sizes and shapes. Can you picture how excited I was when I got it? I was so ecstatic(欣喜若狂的 )about my new toy and treasured it as much as I could, played it almost every day, sometimes alone, sometimes with the company of my home girls. I could still remember how I used the blocks to construct houses, buildings, castles(城堡) and stuff like that. With just a blink(眨眼), I’ve already become an adult, a lady, and my favorite building block has already been put aside into the closet. How time flies!

But it is still very special and meaningful to me, for it’s given by my grandpa who passed away like 10 years ago. When I was young and grandpa was still alive, he always played it with me together and it was a lot of fun. Now when I see my favorite toy blocks, it could always remind me about my beloved grandpa and those beautiful memories we shared together.

Also, back to my childhood, both of my parents were fully occupied with work to fight for supporting our family, so most of time, I had to stayed home alone and wait for them to come back. To get rid of loneliness, I usually chose to play with my toy block. In other word, it’s like my best and most special companion(同伴) in my childhood.

Last but not least, now when I look back, it was also very special, helpful and meaningful in the development of my intelligence(智力). I once heard from the lecture that toy blocks were very beneficial in improving eye-hand coordination for kids. Meanwhile, by playing it, children could also take the best use of their creativity and imagination.

以上就是小站雅思君跟大家分享的关于“儿时玩具”的口语范文啦,希望大家好好准备,取得好成绩。

本文标题:2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a toy.

本文链接:https://ielts.zhan.com/kouyu46302.html

特别申明:本文来自于小站教育【雅思口语】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
看完仍有疑问?想要更详细的答案?
备考问题一键咨询提分方案
获取专业解答

相关文章

雅思口语热门场景模拟——Describe a popula... 【口语话题】雅思口语Topic--城市与城市生活 【雅思口语地道表达】盘点搞笑中式英语 盘点英语毒舌斗嘴专用18大金句 【雅思口语话题精选】让你脑洞大开的“restaurant” 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的动物 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的课程 雅思口语话题精讲p2 一个重要的传统活动

专题推荐

小站教育雅思官方群

群号:664063828

「扫二维码 加入群聊」
加入
雅思关键词

小站教育为您提供以下城市的托福培训、雅思培训服务,城市有:北京、上海、广州、深圳、郑州、长沙、成都、福州、西安、武汉、重庆、杭州、济南、沈阳、宁波、无锡、厦门、合肥、天津、苏州、南京、青岛、昆明、石家庄、大连、温州、南昌、台州、南宁、东莞、常州、珠海、佛山、太原、潍坊、邯郸、长春、邢台、徐州、保定、廊坊、东营、余姚、慈溪、舟山、南通、海口、余杭、萧山、富阳、临安、江干、拱墅

版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2025 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23 举报电话:4000-006-150
沪公网安备 31010602002658号
增值电信业务经营许可证:沪B2-20180682
An internal server error occurred.