网站导航   4000-006-150  
小站教育
2024年1-4月雅思口语题库
学生选择在小站备考:30天 525143名,今日申请2726人    备考咨询 >>

2016年7月雅思口语part2话题答案:An article you read from a magazine.

2016年07月08日14:44 来源:小站教育作者:小站雅思编辑
参与(2) 阅读(11922)
摘要:小站雅思君今天跟大家分享7月雅思口语part2话题:Describe an article that you read from a magazine or newspaper.(报纸或杂志上看到的文章)的解析和范文,欢迎同学们参考!

今天小站雅思君给大家带来的是7月雅思口语p2部分关于“报纸或杂志上看到的文章”的解析和范文。本文范文介绍的是关于人类如何对环境造成变化的文章,一起来看看!

2016年7月雅思口语part2话题答案:An article you read from a magazine.图1

7月雅思口语part2范文题库,点击进入

Describe an article that you read from a magazine or newspaper.

You should say:

What the article was

When and where you read it

what you learnt from the article

and explain why you think it is a good or bad article.

思路解析:

在杂志或报纸上读到的一篇文章:关于人类如何对环境造成变化。

文章内容:在过去十年中,人类活动使环境发生了变化,以及这种变化如何对环境和人们的生活造成影响。

何时何地读这篇文章:两三个星期前,在报纸上读到。

从文章中学到了什么:文章指出了近年来环境变化对人类和物种造成的影响,以及人类对环境污染和气候变化的无视,而后又提出了一些解决环境问题的方法。

好消息or坏消息:虽然文章指出了环境遭到的破坏,但认为人类有机会补救,因此是好消息。

参考范文:

I usually read a newspaper daily and I also enjoy reading some technology and lifestyle related magazines. There are lots of interesting, thought provoking and intriguing articles that I often confront and today I would like to talk about one such article that I recently read from a newspaper.

It was about the environment changes and our portion of contribution on that. This is not a new topic but the article I am taking about was written in a different perspective. It highlighted that changes that happened in the last one decades and how this changes have already impacted our environment and life. I read this article 2-3 weeks ago and this was written by a famous environmental scientist and researchers.

I am bit confused whether should I say it as a bad news or good news since this is a research and statistical fact type articles that showed the environmental changes in recent years, the impact of it in our lives and in other species, then it showed our ignorance about the severity of this pollution and changes then finally some solution to minimize the problem. The first few parts are like bad news as it describes how much we have already damaged to the environment but the final part of the news/ article shows the light of hope and explained that we still have the opportunity to save the disaster. Some of the solutions were proposed and that I consider being good news.

I have read numerous articles about the ozone layer, extinction of some species in the recent years, then the danger of health for the pollution and many more similar topics but this one was written in a different perspective and tried to explain that small changes in our perception and habit can save a lot. This article alerted us and then showed us our unawareness of the issue and then gave the hope of making positive changes. I felt like I have adopted a different perception about this triggering issue and felt the need to read more on the topic. The news helped me understanding our immediate attention to a dire issue and how each of us can contribute to reduce the severity of this eminent problem.

版权申明:小站教育原创,转载须以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将承担一切法律后果。

特别申明:本文来自于小站教育【雅思口语】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
看完仍有疑问?想要更详细的答案?
备考问题一键咨询提分方案
获取专业解答

相关文章

雅思口语热门场景模拟——Describe a popula... 【口语话题】雅思口语Topic--城市与城市生活 【雅思口语地道表达】盘点搞笑中式英语 盘点英语毒舌斗嘴专用18大金句 【雅思口语话题精选】让你脑洞大开的“restaurant” 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的动物 雅思口语话题精讲--part 2 有趣的课程 雅思口语话题精讲p2 一个重要的传统活动

专题推荐

小站教育雅思官方群

群号:664063828

「扫二维码 加入群聊」
加入
雅思关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2024 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23 举报电话:4000-006-150
沪公网安备 31010602002658号
增值电信业务经营许可证:沪B2-20180682